Поръчки и срокове Мебели КАН
orders-and-deadlines

Поръчки и срокове Мебели КАН

Поръчки и срокове

Условията на нашите доставки, услуги и оферти от страницата важат и за бъдещи търговски взаимоотношения, дори ако не бъдат изрично договорени повторно. Тези условия се считат за приети най-късно чрез приемането на стоката или услугата. С настоящото се отхвърлят насрещни потвърждения на купувача при позоваване на неговите Търговски условия. Отклонения от настоящите условия имат сила, само ако бъдат писмено потвърдени от нас.

 

  1. Как да направите поръчка?

     

    Заявка през нашия уебсайт След като изберете артикулите, които сте си харесали можете да ги оформите в заявка, да попълните данни за контакт и да я изпратите към нас директно през уебсайта. Наш търговски представител ще се свърже с вас за уточняване на подробностите и представяне на персонализирана оферта.

     

    Заявка по e-mail
    Можете да ни пишете на e-mail office@cansportbg.com. В свободен текст можете да запишете наименованията, номенклатурните номера, цветовата гама и броя на желаните от вас продукти. В писмото също трябва да запишете вашите данни за контакт, срока и мястото, на което желаете да ви доставим стоката. При неточности, наш представител ще се свърже с вас за уточняване на подробностите.

     

    Запитване по телефона
    В случай, че не сте сигурни какво точно искате да поръчате се обърнете към нашите служители на телефоните в дъното на страницата или на национален телефон 0700 100 66 за консултация относно продуктите, които ви интересуват. Нашите служители ще ви изготвят оферта със съответните изделия със снимки, характеристики, цени и друго което ви интересува, след което може да направите поръчка въз основа на направената към вас оферта.

 

  1. В какви срокове ще бъде изпълнена и доставена вашата заявка?

 

Стандартният ни срок за разработка, изпълнение, транспорт и монтаж на мебелите е 30 работни дни.

 

В зависимост от моментната ни натовареност можем да изпълним поръчка по-рано или с по-дълъг срок, но задължително ще бъдете навременно уведомени при подаване на поръчка за конкретния срок за изпълнение на вашата поръчка.