За компанията
about

За компанията

За компанията

Мебели КАН е на пазара от 1991 г. и над 30 години произвежда мебели и оборудване за училища, детски градини и обществени обекти. В края на 2019 г. фирмата е придобита от Вариант Мебел, чиято основна дейност е проектиране и производство на корпусна и мека мебел по индивидуален проект.

В резултат, Мебели КАН разширява дейността си с фокус още към обзавеждане за хотели, офиси и заведения. Работим както по дизайнерски проекти, така и по директно задание от клиента.

Производствената ни база се намира в близост до гр. Ямбол и се разпростира на 17 000 кв.м., като застроените площи са близо 8 000 кв.м. Машинния ни парк е съвременен, произведен от западноевропейски производители и директно интегриран с проектантския софтуер.

Това, което в най-голяма степен ни различава от останалите в бранша, е затворения цикъл на производство – разполагаме с дървообработващ, металообработващ, тапицерски и бояджийски цехове.

Консултациите, конструирането на мебелите, монтажа и транспорта също се извършват от вътрешни звена.

Търговските представители на фирмата покриват цялата територия на България. Те посещават на място, консултират, вземат размери за подготовка на индивидуални проекти. Подготвени са да оказват съдействие на училищните ръководства при подготовката им за участие в обществени поръчки. Разполагаме с офиси в София, Пловдив и Русе.

Ръководството на Мебели КАН поставя качеството на произвежданите продукти, опазването на околната среда и осигуряването на безопасни и здравословни условия на труд сред основните си приоритети.

Внедрени са три системи на управление
TUV 1 TUV 2 TUV 3
ISO 9001 ISO 14001 ISO 45001
„Система за управление на качеството“ „Система за управление на околната среда“ „Системи за управление на здравето и безопасността при работа”.

Политика на фирмата

Политика на фирмата по качеството, опазване на околната среда и здравословните и безопасни условия на труд.


Участие в проекти за финансиране
EUIK